Over ons

Het Tennispark Diekman bestaat uit 11 tennisbanen: 5 binnenbanen en 6 verlichte buitenbanen, waarvan 4 gravel en 2 kunstgras. Tevens biedt het park een tweebaans kunstgras tennishal, welke in het zomerseizoen aan een kant open is, en een driebaans tennishal met aansluiting van de kleedkamers en een sfeer volle bar, centraal in het park.

Het tennispark is gelegen aan de J.J.v. Deinselaan 24 te Enschede op het sportcomplex Het Diekman, in de nabijheid van o.a: Squash centrum Citadel, Klimcentrum Arque, Zwembad Aquadrome,Sporthal Diekman, Fitnesscentrum Health-city, en voetbalverenigingen SC Enschede, Zuid – Eschmarke en De Tubanters.

Het tennispark Diekman werkt met twee seizoenen:

Het winterseizoen (van 17 september tot 10 april):
De vijf binnenbanen worden dan grootendeels per baan en per uur verhuurd. Dit kan zijn op contract basis (28 weken een vast uur op een vaste dag) of per losse verhuur welke u per keer reserveert.

Het zomerseizoen (van 1 april tot 1 oktober)
Lidmaatschap van het tennispark Diekman: Voor een jaarlijkse contributie kunt u onbeperkt tennissen van 1 april tot 1 oktober op alle buitenbanen en in de tweebaans tennishal.
Voor meer informatie gaat u naar: www.tcdiekman.nl